Skip to main content

Succesvolle integratie Traineeship programma's


vlnr Bo Soolsma, Anouk Holtkamp, Ted Groeneveld en Davy Barret
In september 2021 zijn we bij Zeton gestart met het traineeship programma process engineering. Een jaar verder en lachende gezichten op de afdelingen. Inmiddels heeft Training and Education Manager Ted Groeneveld van Zeton 9 collega's onder zijn hoede en de ervaringen na het eerste jaar zijn goed! De trainees zelf, alsmede de collega's uit de projectteams waarmee ze samenwerken zijn erg enthousiast over het traineeship.

Eén van de grote voordelen van het traineeship is de extra tijd die beschikbaar is voor inwerken, opleiden en training in het gebruik van de interne systemen. Met deze uniforme manier van inwerken zijn de trainees beter en sneller inzetbaar op verschillende afdelingen binnen Zeton. Ook wordt de persoonlijke aandacht voor de trainees in de 1-op-1 gesprekken met Ted en de mentoren op de afdelingen als waardevol ervaren. 

Afgelopen maanden zijn ook de traineeship programma's Control System Engineering en Mechanical Engineering gestart. In het voorjaar van 2023 verwachten we nieuwe trainees te begroeten voor alle disciplines.

Trainee bij Zeton, iets voor jou?

 Als technisch trainee geniet je van de voordelen van een veelomvattend ontwikkelingstraject en begin je met een aantrekkelijk salaris. Je bent niet gebonden aan één specifieke locatie, waardoor je in korte tijd een volledig beeld krijgt van alle aspecten van ons bedrijf.

Je krijgt de kans om 'on-the-job' te leren, terwijl je actief betrokken bent bij diverse projecten. Bovendien word je tijdens je ontwikkelingsproces begeleid door betrokken collega's, een toegewijde mentor en een deskundige opleidingscoördinator.bekijk hier de traineeship vacatures 

 

  • Aangemaakt op .