Skip to main content

Stage en afstuderen bij Zeton

Ben je nog bezig met je studie en zoek je een afwisselende stageplek en uitdagende afstudeeropdracht. Dan ben je bij Zeton aan het juiste adres. Met de vele disciplines, specialismes en afdelingen die we in huis hebben, zijn er veel mogelijkheden voor stage- en afstudeeropdrachten op mbo, hbo en wo niveau.

MBO

MBO

Lees meer over de stagemogelijkheden in onze manufacturing afdeling.
BBL

BBL

Werken en leren. Lees meer over de beroeps begeleidende leerweg
HBO / WO

HBO / WO

Lees meer over de stagemogelijkheden bij zeton en bekijk de opdrachten.
HBO / WO

HBO / WO

Lees meer over afstuderen bij Zeton.

Tijdens je stage- of afstuderen word je begeleid door ervaren medewerkers, die je graag de kneepjes van het vak leren. Zo doe je tijdens je stage of afstudeeropdracht niet alleen ervaring op in je eigen vakgebied, maar ervaar je ook hoe het is bij Zeton te werken.

Afdelingen waar we onder andere plekken bieden zijn, constructie, engineering, supply chain en HR. Volg je bijvoorbeeld de opleiding chemische technologie, werktuigbouwkunde, mechatronica, supply chain management, technisch commerciële bedrijfskunde of andere opleiding? Je bent van harte welkom!

Heb je interesse in een stage of afstudeeropdracht bij Zeton Bekijk ze dan hier. Zoek een opdracht die je leuk vindt en reageer door het online sollicitatieformulier in te vullen. Staat daar geen stage- of afstudeeropdracht voor jou tussen? Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Aangesloten bij Saxion, UT etc. samenwerkingen met studentenverenigingen.