Skip to main content

Sollicitatieprocedure bij Zeton

Stap 1: Solliciteren

Als je geïnteresseerd bent in een van onze vacatures kun je solliciteren door in het vacatureprofiel op de button reageer nu te klikken. Daar heb je de mogelijkheid om jouw curriculum vitae (cv) en een beknopte motivatie toe te voegen. Mocht je geen passende vacature kunnen vinden, maar wel enthousiast zijn over een carrière bij Zeton, stuur ons dan een open sollicitatie. We zullen je aanmelding zorgvuldig beoordelen en bekijken of er mogelijkheden zijn die bij jou passen. Na het versturen van je sollicitatie krijg je in je beeldscherm een melding met een bevestiging dat we je sollicitatie hebben ontvangen.

sollicitatieprocedure

 

Stap 2: Behandeling van je sollicitatie

Zodra je sollicitatie en cv bij ons binnenkomen, worden deze doorgestuurd naar onze afdeling Human Resources (HR). 

Stap 3: Beoordeling en interne bespreking

Je sollicitatie wordt beoordeeld en besproken met de relevante afdelingsmanagers binnen Zeton. We gaan na of er een goede match is tussen jouw profiel en de functievereisten.

Stap 4: Eerste kennismaking bij Zeton

Als we een mogelijke match zien, nemen we telefonisch of per mail contact met je op voor een eventuele toelichting of om je uit te nodigen voor een eerste kennismakingsgesprek bij Zeton. Tijdens dit gesprek ontmoet je meestal je toekomstige leidinggevende en een vertegenwoordiger van onze HR- of recruitmentafdeling.

Stap 5: Vervolgprocedure

Na het eerste gesprek ontvang je binnen een week informatie over het eventuele vervolg van de sollicitatieprocedure. We laten je weten of we verdere stappen willen nemen in het selectieproces.

Bij Zeton streven we ernaar om elke sollicitatie zorgvuldig en transparant te behandelen. We waarderen je interesse in ons bedrijf en kijken ernaar uit om jou beter te leren kennen tijdens het sollicitatieproces.