Skip to main content

Zeilweekend met collega's

zeilweekend zeton 2023 mh

Foto: Maurice en Huub met een foto aangeboden door de deelnemers aan het zeilweekend.

Bij Zeton geloven we in hard werken, maar ook in het samen plezier hebben en mooie herinneringen maken. Afgelopen voorjaar ontstond bij collegaā€™s Maurice en Huub het idee om een zeilweekend op de Waddenzee te organiseren en dat leverde al snel een groep enthousisate deelnemers op. Eind september vertrok de groep van 30 personen (collegaā€™s, waarvan een aantal met aanhang) vanuit Zeton met de bus naar Harlingen voor een weekend op de zeilklipper Aldebaran.

Lees meer: Zeilweekend met collega's

  • Aangemaakt op .

Stagemarkt ROC van Twente/SMEOT

stagemarkt smeot roc

Vanochtend waren Jorn, Rick en Iwan aanwezig op de Stagemarkt van het ROC van Twente/SMEOT, waarvoor meer dan 100 technische bedrijven uit de regio zich hadden ingeschreven. De locatie voor de Stagemarkt was het SMEOT in Hengelo, een vertrouwde en toegankelijke plek voor de studenten. Bij Zeton besteden we veel aandacht aan de begeleiding en ontwikkeling van onze stagiaires en afstudeerders. We hechten er waarde aan te investeren in hun groei, omdat we ervan overtuigd zijn dat zei een essentiĆ«le rol spelen in ons succes en de toekomst van ons bedrijf.

Lees meer: Stagemarkt ROC van Twente/SMEOT

  • Aangemaakt op .

Veilig werken, Zeton Safety Day

zeton safety day

Afgelopen donderdag stond bij Zeton BV volledig in het teken van veilig werken.

We begonnen de dag met een eye-opening presentatie over de gevaren en risico's van werken in besloten ruimtes. Vervolgens gaf de Firma Eurosafe Solutions indrukwekkende demonstraties, waarbij we actief betrokken werden bij het afdalen en redden van een "persoon" uit een besloten ruimte. Het liet ons zien hoe uitdagend zelfs goed voorbereide reddingsacties kunnen zijn, laat staan als er geen voorbereiding is!

Lees verder op LinkedIn

  • Aangemaakt op .