Skip to main content

Stagemarkt ROC van Twente/SMEOT

stagemarkt smeot roc

Vanochtend waren Jorn, Rick en Iwan aanwezig op de Stagemarkt van het ROC van Twente/SMEOT, waarvoor meer dan 100 technische bedrijven uit de regio zich hadden ingeschreven. De locatie voor de Stagemarkt was het SMEOT in Hengelo, een vertrouwde en toegankelijke plek voor de studenten. Bij Zeton besteden we veel aandacht aan de begeleiding en ontwikkeling van onze stagiaires en afstudeerders. We hechten er waarde aan te investeren in hun groei, omdat we ervan overtuigd zijn dat zei een essentiële rol spelen in ons succes en de toekomst van ons bedrijf.

Lees meer: Stagemarkt ROC van Twente/SMEOT

  • Aangemaakt op .

Veilig werken, Zeton Safety Day

zeton safety day

Afgelopen donderdag stond bij Zeton BV volledig in het teken van veilig werken.

We begonnen de dag met een eye-opening presentatie over de gevaren en risico's van werken in besloten ruimtes. Vervolgens gaf de Firma Eurosafe Solutions indrukwekkende demonstraties, waarbij we actief betrokken werden bij het afdalen en redden van een "persoon" uit een besloten ruimte. Het liet ons zien hoe uitdagend zelfs goed voorbereide reddingsacties kunnen zijn, laat staan als er geen voorbereiding is!

Lees verder op LinkedIn

  • Aangemaakt op .

IT system administrator

Deze vacature is onlangs ingevuld en niet meer beschikbaar.
Ben jij een IT-professional die houdt van veelzijdigheid en dynamiek? Dan hebben we een interessante vacature voor je: IT System Administrator.

In deze functie krijg je de kans om je IT-kennis en organisatietalent optimaal te benutten. Als IT System Administrator ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en beheren van ons bedrijfscomputernetwerk en de bijbehorende computeromgeving. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de technologische efficiëntie van ons bedrijf. Bekijk hier hoe je dag eruit kan zien.

Lees meer: Vacature ingevuld: IT System Administrator bij Zeton

  • Aangemaakt op .

Succesvolle integratie Traineeship programma's


vlnr Bo Soolsma, Anouk Holtkamp, Ted Groeneveld en Davy Barret
In september 2021 zijn we bij Zeton gestart met het traineeship programma process engineering. Een jaar verder en lachende gezichten op de afdelingen. Inmiddels heeft Training and Education Manager Ted Groeneveld van Zeton 9 collega's onder zijn hoede en de ervaringen na het eerste jaar zijn goed! De trainees zelf, alsmede de collega's uit de projectteams waarmee ze samenwerken zijn erg enthousiast over het traineeship.

Lees meer: Succesvolle integratie Traineeship programma's

  • Aangemaakt op .