Skip to main content

Construction Technician bij Zeton wat is dat precies?

Word jij onze nieuwe Construction Technician?

Zeton is een echte projecten organisatie. Geen enkel project is hetzelfde en onze projecten variëren qua grootte van kleinere lab-scale opstellingen tot grote productie installaties. We bouwen deze installaties met onze evaren monteurs in vaste dienst. Bij Zeton heet een eigen monteur Construction Technician. 

Zelf sleutelen, nieuwe mensen opleiden en een coördinerende rol als het drukker is!

Bij grote projecten en in periodes met veel projecten tegelijkertijd hebben we vaak veel inleners in onze constructie. Dat vraagt om aanpassingsvermogen van onze mensen in de organisatie en bij de uitvoering van projecten. Naast uitstekende techneuten zijn onze construction technicians ook in staat om te schakelen als de situatie daarom vraagt. Als het druk is bij Zeton krijgen onze eigen mensen een meer coördinerende (lead) rol bij de uitvoering van de projecten. Zij vormen daarmee een belangrijke schakel tussen constructie en engineering.

Opleiden van mensen

Alle construction technicians van Zeton zijn nauw betrokken bij het opleiden van BBL'ers en stagiares. Onze mensen hebben enorm veel praktijkervaring die graag overgedragen wordt op de jonge garde. 

Uitbreiding van ons vaste team Construction Technicians

Voor ons vaste team van construction technicians zoeken we uitbreiding en daarom hebben we vacatures voor ervaren monteurs met een elektrotechnische achtergrond of met een werktuigbouw achtergrond. Een combinatie daarvan is uiteraard ook welkom. 

Bekijk de vacatures:

  • Aangemaakt op .