Skip to main content

Hans Jurgen Koele - Senior Project Manager

HANS JURGEN ZETON 1592 “De leukste kant van dit werk is dat je iets werkend maakt.”

“Ik ben sinds 2000 bij Zeton in dienst en doe sinds kort als Senior Project Manager de coördinatie van de wat grotere projecten. Daarbij gaat het vooral om de onderlinge communicatie, maar zéker ook om een stuk engineering.

Het is geen toeval dat ik juist dít doe, want ik hou zeer van projectmatig werken. Daar zit een begin en een eind aan en dat vind ik erg prettig. Verder ben ik binnen mijn projecten met veel verschillende zaken bezig. De ene keer onderhandel je over miljoenen en de andere keer begeleid je alle betrokkenen in een project bij de technische realisatie. Dat blijft voor mij het leukste: iets werkend maken. Je ervaart hier dagelijks dat de dingen maakbaar zijn. We kunnen het voor onze klanten precies zo krijgen als we het hebben willen. Dat is voor mij de grootste uitdaging van de techniek.

Ook de internationale aspecten van dit werk spreken me erg aan. Voor bijna alle project bijvoorbeeld, ben ik bij de klanten in het buitenland geweest om daar de wensen van de klant te bespreken in de basic design fase, én om daar aan het eind de installaties op te bouwen en over te dragen.

Vervolgens begeleid je het projectteam met de uitvoering en dan komt de klant hiér op bezoek. Het werk is echt heel veelomvattend. Je hebt een enorme invloed op het eindproduct en dat zorgt ervoor dat je altijd met leuke dingen bezig kunt zijn.”